cORTINA NORTH

DISCLAIMER

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Finisajele și dotările specifice imobilelor sunt prezentate pe baza experienței anterioare a dezvoltatorului cu furnizorii identificați sau a interesului viitor de contractare, urmând ca în cadrul imobilelor să fie utilizate respectivele branduri sau unele similare pieței de profil.

La elaborarea site-ului dezvoltatorul a utilizat cele mai bune tehnici si proceduri de editare pentru a reda caracteristicile imobilelor la un nivel superior de imagine și acuratețe, astfel încât reprezentările grafice pot prezenta diferențe față de imaginile reale, urmând ca acestea să poată fi verificate în cadrul prezentărilor de showroom.

Toate caracteristicile finale ale imobilelor prezentate pot suferi modificări unilaterale din partea dezvoltatorului, iar prezentările incluse nu constituie obligativitate contractuală.”

Orice oferte promovate de dezvoltator vor fi supuse unor termeni şi condiţii, putând fi modificate oricând fără notificare prealabilă. Acestea nu se vor cumula cu orice alte promoţii în vigoare.

Preţurile, specificaţiile şi disponibilitatea se pot modifica fără notificare prealabilă.
Prețurile afisate nu conțin TVA.

Call Now Button