cORTINA NORTH

DISCLAIMER

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative. Apartamentele nu se vând mobilate, iar mobilierul prezentat nu este inclus în preț, imaginile expuse reprezentând o sugestie de amenajare.

Finisajele și dotările specifice imobilelor sunt prezentate pe baza experienței anterioare a dezvoltatorului cu furnizorii identificați sau a interesului viitor de contractare, urmând ca în cadrul imobilelor să fie utilizate respectivele branduri sau unele similare pieței de profil.

La elaborarea site-ului dezvoltatorul a utilizat cele mai bune tehnici si proceduri de editare pentru a reda caracteristicile imobilelor la un nivel superior de imagine și acuratețe, astfel încât reprezentările grafice pot prezenta diferențe față de imaginile reale, urmând ca acestea să poată fi verificate în cadrul prezentărilor de showroom.

Toate caracteristicile finale ale imobilelor prezentate pot suferi modificări unilaterale din partea dezvoltatorului, iar prezentările incluse nu constituie obligativitate contractuală.”

Orice oferte promovate de dezvoltator vor fi supuse unor termeni şi condiţii, putând fi modificate oricând fără notificare prealabilă. Acestea nu se vor cumula cu orice alte promoţii în vigoare.

Preţurile, specificaţiile şi disponibilitatea se pot modifica fără notificare prealabilă.
Prețurile afișate nu conțin TVA, și sunt exprimate în euro. Prețul in lei se calculează la cursul BNR din ziua plății.

Oferta Apartament 3 camere Tip 3A ( faza 3,  corp D2) + 2 locuri de parcare pozitionate la subteran, nivel -2, la un pret incepand de la 192.700 € cu TVA inclus, se aplica in limita stocului disponibil, in conditiile achitarii a unui avans de minim 50%  si a indeplinirii conditiilor de eligibilitate pentru TVA 9%.

Apartament 3 camere tip 3A ( faza 3, corp D1, D2, D4, D5) + 1 loc de parcare pozitionat la subteran + un spatiu de depozitare, se aplica exclusiv pentru 23 unitati selectate (8 situate in D1 , 4 situate in D2, 3 situate in D4 si 8 situate in D5) , iar pretul acestor pachete incepe de la 178.400€ TVA inclus, in conditiile achitarii a unui avans de minim 50%  si a indeplinirii conditiilor de eligibilitate pentru TVA 9%. Pretul de 178.400 cu TVA inlcus este calculat pentru o parcarae situata la subsolul -2 si un spatiu de depozitare de aproximativ 3,2 mp situat la subsolul -2. Pretul variază in funcție de nivelul subsolului, disponibilitatea  si suprafața spatiului de depozitare (nivelul va fi acelasi pentru spațiul de depozitare si locul de parcare).

Oferta Apartament 3D3, faza 2, corp C4, la un pret redus de 179.000€ + TVA de la pretul de lista de 189.870€ +TVA se aplica in limita stocului disponibil, in conditiile achitarii unui avans de 50%, exclusiv pentru apartamentele pozitionate in corpul C4.

 

CONTACT

Urmareste-ne pe retelele sociale

Informatii utile

Call Now Button